Συνάντηση του Μιχ. Ζορπίδη με τον Χορστ Ράιχεμπαχ

Με τον επικεφαλής της «Ομάδας Δράσης για την Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής» Χορστ Ράιχεμπαχ θα συναντηθεί στις 19 Απριλίου στην Αθήνα αντιπροσωπεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης της οποίας θα ηγείται ο πρόεδρος Μιχάλης Ζορπίδης.

Η συνάντηση εργασίας καθορίστηκε μετά από σχετικό αίτημα του ΕΕΘ, το οποίο θα ενημερώσει τον κ. Ράιχεμαπχ και τους συνεργάτες του όχι μόνο για τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των επαγγελματιών, αλλά και για τις ιδιαιτερότητες των οικονομικών δραστηριοτήτων στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα γενικότερα. Στόχος του Επιμελητηρίου είναι να δημιουργήσει ένα μόνιμο δίαυλο επικοινωνίας με την «Ομάδα Δράσης», που σε αυτή τη φάση ασχολείται με την αναδιάρθρωση του ελληνικού δημοσίου και την προσαρμογή του κανονιστικού πλαισίου της χώρας στις ευρωπαϊκές επιταγές.

Αξίζει να επισημανθεί η ταχύτητα με την οποία ανταποκρίθηκε η «Ομάδα Δράσης» στο σχετικό αίτημα του ΕΕΘ, κάτι που σημαίνει πως οι Ευρωπαίοι τεχνοκράτες αναγνωρίζουν τη σημασία που έχουν για την οικονομία τόσο οι μικρομεσαίοι και οι επαγγελματίες, όσο και ο βορειοελλαδικός χώρος.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.