Παράταση στο πρόγραμμα εκσυγχρονισμός χερσαίων εμπορευματικών μεταφορών

Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας παρατείνεται η διάρκεια της ηλεκτρονικής υποβολής των προτάσεων για το πρόγραμμα:

«ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΟΔΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Μετακινούμε την Ελλάδα με Ασφάλεια και Σεβασμό στο Περιβάλλον» του ΕΠΑΝ ΙΙ του ΕΣΠΑ 2007-2013.

Πιο συγκεκριμένα, νέα ημερομηνία λήξης της ηλεκτρονικής υποβολής των προτάσεων ορίζεται η Δευτέρα 2 Απριλίου 2012. Η υποβολή των προτάσεων γίνεται μέσω του διαδικτυακού τόπου www.ependyseis.gr της ΜΟΔ Α.Ε.

Παράλληλα με την ίδια απόφαση τροποποιείται, συμπληρώνεται και διορθώνονται εσφαλμένες ή ασαφείς διατυπώσεις σε συγκεκριμένα σημεία του Οδηγού του Προγράμματος και στα παραρτήματα αυτού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο Τροποποιημένο Οδηγό του Προγράμματος, τις προϋποθέσεις συμμετοχής, τα απαιτούμενα έντυπα υποβολής, τους τόπους υποβολής των προτάσεων, καθώς και πληροφορίες για το πρόγραμμα και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που πρέπει να κατατεθούν, οι υποψήφιοι επενδυτές στις Περιφέρειες της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας μπορούν να επισκέπτονται/ενημερώνονται:

– Από τους διαδικτυακούς τόπους : www.espa.gr, www.antagonistikotita.gr, www.efepae.grκαι www.e-kepa.gr.

–         Από τον ΕΦΕΠΑΕ (www.efepae.gr, τηλ. 210-6985210).

–         Από την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ,  Οικισμός ΛΗΔΑ – ΜΑΡΙΑ, 6ο χλμ. Χαριλάου-Θέρμης, 57001 Θέρμη Θεσσαλονίκη ( τηλ. 2310-480000, ιnfo@e-kepa.gr, www.e-kepa.gr).

–         Από τα Επιμελητήρια της Κεντρικής  και Δυτικής Μακεδονίας και την ANAΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε.(ΑΝΚΟ- Παράρτημα ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας, στην Κοζάνη).

– Από τις Συνεταιριστικές Τράπεζες και τους Αναπτυξιακούς Φορείς, της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, τα στοιχεία επικοινωνίας των οποίων, αναφέρονται στον Οδηγό του Προγράμματος.

– Από το γραφείο πληροφόρησης κοινού της ΕΥΔ-ΕΠΑΕ στο τηλ. 8011136300.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.