Το εκθεσιακό πρόγραμμα της ΔΕΘ ΑΕ για το 2012

Το εκθεσιακό πρόγραμμα της ΔΕΘ ΑΕ για το 2012, το οποίο περιλαμβάνει σημαντικούς σταθμούς σε τέσσερις ηπείρους, θα παρουσιάσει στην επιχειρηματική κοινότητα της Βόρειας Ελλάδας η διοίκηση της εταιρείας, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου στις 6 μμ, στην αίθουσα διαλέξεων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ).

Έχοντας ολοκληρώσει το επιχειρησιακό της σχέδιο, η ΔΕΘ ΑΕ φιλοδοξεί να συσφίξει στο επόμενο διάστημα τους δεσμούς της με το επιχειρείν της περιοχής, σε μια προσπάθεια να καταστήσει όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά τα εργαλεία εξωστρέφειας που έχει σχεδιάσει.

Στο φετινό εκθεσιακό χαρτοφυλάκιο των 14 δράσεων περιλαμβάνονται –εκτός των βαλκανικών αγορών όπου ήδη δραστηριοποιείται η ΔΕΘ- επτά νέοι σταθμοί: η Κίνα, οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Αυστραλία, η Κύπρος, η Τουρκία, η Γερμανία και το Κοσσυφοπέδιο. Η ΔΕΘ ΑΕ θα οργανώσει την ελληνική συμμετοχή σε οκτώ διεθνείς εκθέσεις, θα προετοιμάσει πέντε επιχειρηματικές αποστολές εκτός συνόρων και θα διοργανώσει για 21η συνεχή χρονιά την Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση Ανατολική Μακεδονία «Θράκη» στην Κομοτηνή. Βαρύτητα θα δοθεί στους κλάδους των τροφίμων-ποτών, δομικών υλικών, τουρισμού, νέων τεχνολογιών και real estate.

Την εκδήλωση στηρίζουν το ΕΒΕΘ, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης. 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.