Ενημερωτικό workshop του ΣΕΚΕΕ για το Digi-mobile

Εκτιμώντας το μεγάλο ενδιαφέρον των εταιρειών του κλάδου για το πρόγραμμα Digi-mobile και για την έγκαιρη προετοιμασία τους, ο Σύνδεσμος Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) διοργάνωσε ενημερωτική συνάντηση/workshop την Τετάρτη 7/12/2011, όπου συμμετείχαν οι αρμόδιοι φορείς από τις «Ψηφιακές Ενισχύσεις ΑΕ» που υλοποιεί το πρόγραμμα, ενδιαφερόμενες εταιρείες, καθώς και χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα Digi-mobile στοχεύει στην ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, προκειμένου να αξιοποιήσουν καινοτόμες εφαρμογές για smartphones και tablet-pc από υφιστάμενες επιχειρήσεις, να αποκτήσουν πρόσβαση σε νέα κοινά-στόχους, παρέχοντας νέες ψηφιακές δυνατότητες και υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας μέσω smartphones.

Ο ΣΕΚΕΕ είναι μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που ιδρύθηκε από επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας, οι οποίες δραστηριοποιούνται στην ανάπτυξη κινητών εφαρμογών προστιθέμενης αξίας, την παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας για τηλεπικοινωνιακούς παρόχους , παροχή υπηρεσιών επικοινωνίας, περιεχομένου και εφαρμογών στο mobile marketing και ευρύτερα στη δημιουργία καινοτομικών προϊόντων και υπηρεσιών μέσω των κινητών συσκευών και των ψηφιακών διαύλων επικοινωνίας.

Το Digi-mobile έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον όχι μόνο των επιχειρήσεων – μελών του ΣΕΚΕΕ, αλλά και πολλών άλλων φορέων που συμμετέχουν στην αλυσίδα αξίας των συναλλαγών μέσω κινητών συσκευών.

Θεωρώντας εξαιρετικά σημαντικές τις παρούσες συνθήκες και τις προοπτικές που προσφέρει η πρωτοβουλία digi-mobile, o ΣΕΚΕΕ θα παρακολουθεί την εξέλιξη του εν λόγω προγράμματος, θα επικοινωνεί με τους αρμόδιους φορείς και θα ενημερώνει τα μέλη του, με στόχο την απρόσκοπτη υλοποίησή του.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.