Τράπεζα Κύπρου: Σταδιακή εξομάλυνση προβλημάτων στο πληροφοριακό σύστημα

Εξομαλύνονται τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί στο πληροφοριακό σύστημα της Τράπεζας Κύπρου, δυσκολεύοντας τις συναλλαγές στα γκισέ, εξαιτίας της μετάβασης σε νέα αναβαθμισμένη πλατφόρμα διαχείρισης τραπεζικών συναλλαγών. Το σύστημα τέθηκε σε εφαρμογή από τις 19 Σεπτεμβρίου 2011.

Δύσκολες ήταν οι πρώτες ημέρες, ωστόσο η κατάσταση σήμερα έχει βελτιωθεί χωρίς να έχουν εκλείψει όλα τα προβλήματα στη διεκπεραίωση των συναλλαγών.

Η Τράπεζα Κύπρου παραδέχεται την ύπαρξη των προβλημάτων, τα οποία οφείλονται στην μετάβαση όλων των πληροφοριακών συστημάτων και τεχνολογικών υποδομών σε μια νέα πλατφόρμα που ενοποιεί όλες τις λειτουργίες. Τα προβλήματα χαρακτηρίζονται ως διαχειρίσιμα.

Με την αναβάθμιση αυτή, η Τράπεζα Κύπρου σκοπεύει να επιτύχει γρηγορότερη εξυπηρέτηση μέσω μίας σειράς αυτοματοποιημένων διαδικασιών και να παρέχει πληρέστερη πληροφόρηση μέσω των καταστάσεων λογαριασμού. Επίσης, με το νέο σύστημα ενισχύεται περαιτέρω η βελτίωση στην ασφάλεια και διεκπεραίωση των συναλλαγών, ενώ μειώνονται και τα λειτουργικά κόστη.

Η Τράπεζα Κύπρου ζητεί την κατανόηση των όλων των πελατών, ενώ στελέχη του ιδρύματος διαβεβαιώνουν στο www.kathimerini.com.cy ότι τα προβλήματα έχουν αντιμετωπιστεί στο μεγαλύτερο βαθμό και πολύ σύντομα το σύστημα θα είναι σε πλήρη ομαλή λειτουργία.

www.kathimerini.com.cy

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.