«Ρωγμές» στο κοινωνικό σύστημα «βλέπει» το Οικονομικό Επιμελητήριο

Στο χαμηλότερο σημείο από την εκκίνηση της μέτρησής του υποχώρησε το πρώτο τρίμηνο του έτους ο δείκτης καταναλωτικής εμπιστοσύνης αντανακλώντας τη συνεχή επιδείνωση των οικονομικών συνθηκών και της εισοδηματικής κατάστασης των νοικοκυριών.
Ο δείκτης, ο οποίος μετράται και δημοσιεύεται από το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδος σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών υποχώρησε το τρίμηνο Ιανουαρίου Μαρτίου 2011 στο 27,1 από 28,7 που ήταν το τελευταίο τρίμηνο του έτους.
«Οι Έλληνες χρειάζονται άμεσα θετικές οικονομικές ειδήσεις και προοπτική με όραμα για το μέλλον»
, δήλωσε ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, Π. Καλλίρης κατά την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της επιστημονικής μέτρησης του δείκτη καταναλωτικής εμπιστοσύνης.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στο emea.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.